Wednesday, January 11, 2012

GiVeAwAY FrOM "lin handmade greeting cards"

Assalamualaikum...
Dah lama dah aku x update blog nie..hehe...exam kan sekrng..
Xsbar nk balik umah..hehe..
Walaupun dah lama hidup jauh dri family aku masih xboleh trima n kadng2 aku sedih duk jauh mcm nie..

OK LA...aku sebenarnyer nak bg tau korng nie...d 1 giveaway..from "LIN HANDMADE GREETING CARDS"..join la kawan2 mane tahu rezekikan...hehe...pape pun...aku pun oder starter kit dri LIN nie...xsabar jer nak tggu barng 2 sampai..hehe...
ok...nie dia link yg korng boleh tgk dengn lebh lanjut pasal giveaway 2..hehe......tengok la kawan2..hehe.. cutekan burung2 2..jom join seblm 30/1/2012...

2 comments:

  1. Hi! Thank you so much for joining! All the best to you! :)

    Lin
    Lin Handmade Greetings Card
    http://azlina-lin.blogspot.com/

    ReplyDelete